Random Posts

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2016
Συνάδελφοι,
Η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό και όλους όσους σκέπτονται το μέλλον τους, μέσα σε μία κοινωνία που αλλάζει συνεχώς χωρίς προγραμματισμό και ασφάλεια.
Εμείς οι Φαρμακοποιοί είμαστε ο κλάδος που από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των μνημονίων υποστήκαμε τις μεγαλύτερες περικοπές και τις μεγαλύτερες ζημιές, από τις κατά καιρούς μνημονιακές κυβερνήσεις.
Ακόμη όμως και μετά από εξι χρόνια μνημονίων ο πολιτικός φαρισαϊσμός συνεχίζεται. Η σημερινή κυβέρνηση διαρρέει και όχι δημοσιοποιεί, ένα απαράδεκτο προσχέδιο για το ασφαλιστικό υπερασπιζόμενη δήθεν, τις κύριες συντάξεις. Καλούμαστε οι επιστημονικοί φορείς σε ένα διάλογο , για να δώσουμε το απαραίτητο δημοκρατικό άλλοθι.
Ενάμιση μήνα μετά την διαρροή του προσχεδίου , φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει προαποφασίσει το τέλος όλων των ελευθέρων επαγγελματιών και επιστημόνων
ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
                                          ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
            Γιατί κατατέθηκε από την Κυβέρνηση στους θεσμούς προς έγκριση, χωρίς αναλογιστική μελέτη, ποσοστώσεις και αποδείξεις  ότι το νέο σύστημα είναι βιώσιμο και επωφελές για τον Ελληνικό Λαό
            Γιατί ωθεί στην κυριολεξία στη φοροδιαφυγή και τιμωρεί τους ειλικρινά και έντιμα φορολογούμενους
             Γιατί είναι παράλογο, εν ονόματι της φοροδιαφυγής που πράγματι υπάρχει στη χώρα μας, όπως και σε κάθε άλλη χώρα, να μην εφαρμόζονται νόμοι πάταξής της , αλλά να συνδέονται οι ασφαλιστικές εισφορές με το εισόδημα , ωθώντας όποιον μπορεί να φοροδιαφύγει να το κάνει, για να πληρώνει λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές.
            Οι φαρμακοποιοί είναι από τους πιο ειλικρινείς Έλληνες φορολογούμενους σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών. Και γι αυτό τιμωρούνται (!) από το νέο Ασφαλιστικό
            Ως εκ τούτου, καλούμεθα να πληρώσουμε εμείς την ανικανότητα και αδυναμία των εκάστοτε κυβερνήσεων να πατάξουν την φοροδιαφυγή σε άλλους κλάδους.
Η μεγάλη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μας, σε συνδυασμό με την υπέρμετρη φορολόγηση των εισοδημάτων μας και της προκαταβολής 100% του φόρου εισοδήματος για τον επόμενο χρόνο , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό του κλάδου μας.
Συνάδελφοι
Είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να ξαναβρούμε την Ενότητα, την Συλλογικότητα και την Αποφασιστικότητα που είχαμε στο παρελθόν.
Είμαστε ένα ενιαίο μέτωπο. Τα προβλήματα είναι κοινά και οι δράσεις μας πρέπει να είναι ενιαίες. Τώρα και στο μέλλον.
Ο διχασμός του κλάδου , δυναμώνει τους οικονομικούς και πολιτικούς αντιλάλους μας.
 Ατομικά συμφέροντα, προσωπικές φιλοδοξίες ή κομματικοί εναγκαλισμοί, δεν βοηθούν κανέναν ούτε αυτούς που τις ενστερνίζονται.
Είμαι σίγουρος ότι έχουμε πλέον αντιληφθεί ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε σωτηρία από τους άλλους, ειδικά από αυτούς που κυβέρνησαν ή κυβερνούν την Ελλάδα και υπόσχονται σωτηρία χωρίς να το εννοούν.
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ
Να δώσετε Δυναμικό Παρών στην μεγάλη αυριανή κινητοποίηση
Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί,
στην διασταύρωση Σταδίου και Κοραή

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :