Random Posts

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Απάντηση στο Θ. Πάγκαλο από τον Κυριάκο Θεοδοσιάδη

Πολλά προβλήματα δημιουργούν αυτοί οι «κακοί Έλληνες Φαρμακοποιοί». Όποιο κυβερνητικό στέλεχος εμφανιστεί σε οποιοδήποτε ΜΜΕ, για οποιοδήποτε θέμα κι αν μιλήσει, από δω το πάει από κει το φέρνει, στα φάρμακα και τα τους φαρμακοποιούς καταλήγει. Τόση πρεμούρα…
Τελευταίο κρούσμα –ποιος άλλος;- το βαρύ πυροβολικό της κυβέρνησης, ο πολύς Θεόδωρος Πάγκαλος, στην εκπομπή NETWEEK της ΝΕΤ με την κυρία Έλλη Στάη.

Μη βιάζεστε, δεν χαρακτήρισε κοπρίτες τους φαρμακοποιούς, ούτε τεμπέληδες, ούτε ότι μαζί τα φάγαμε και φυσικά ούτε τους ενοχοποίησε για την παράδοση του Οτσαλάν.
Τι είπε ο άνθρωπος;
«Οι ξένοι, δηλαδή οι δανειστές μας, απορούν μ’ αυτά που βλέπουν να γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Που ακούστηκε ένας επαγγελματικός Σύλλογος, εν προκειμένω ο Σύλλογος των Φαρμακοποιών, να τιμωρεί ένα  μέλος του, επειδή δούλεψε το Σάββατο. Αυτό δεν γίνεται πουθενά…»
Θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος με το αρχαίο ρητό «από στόματος κοράκου κρα». Αλλά πριν καταφύγουμε στους αρχαίους Έλληνες, ας μάθει ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» ότι η ποινή στην οποία αναφέρθηκε, είναι απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου στο οποίο προεδρεύει Δικαστικός λειτουργός και εννοείται ότι οι δικαστικές αποφάσεις ούτε σχολιάζονται, ούτε διαπραγματεύονται, απλά είναι σεβαστές.
Και οφείλουν να τις σέβονται όλοι, είτε είναι αρεστές είτε όχι, και πολύ περισσότερο όταν οι κρίνοντες είναι δημόσια πρόσωπα που κυβέρνησαν και θέλουν ακόμα να κυβερνούν τη χώρα.
Και ένα ακόμα ερώτημα στον άνθρωπο που εισέπραξε την απορία των «δανειστών» μας.
Στις χώρες των δανειστών μας οι φαρμακοποιοί ανοίγουν και κλείνουν τα φαρμακεία τους όποτε γουστάρουν;
Σαν πολύ δεν παρατράβηξε αυτή η ιστορία με τους δανειστές μας που έκπληκτοι βλέπουν στην Ελλάδα πράγματα και θαύματα; Ας πάνε στις χώρες τους να εφαρμόσουν αυτά που επέβαλαν στην Ελλάδα και μετά τα συζητάμε.
Και για να τελειώνουμε μια και καλή με το θέμα: Φαρμακεία – Ελλάδα – Ευρώπη: Εφαρμόστε για τα Ελληνικά φαρμακεία ό,τι ισχύει σ’ όλη την Ευρώπη και σε όλους τους τομείς. Και στο ποσοστό κέρδους, και στην εξόφληση των Ασφαλιστικών ταμείων, και στα πληθυσμιακά κριτήρια, και στο ωράριο, και στο σεβασμό του κράτους προς τους πολίτες του και σε πολλά ακόμη.
Για όλα αυτά δεν αγανάκτησαν οι «φίλοι μας οι δανειστές;» Ασφαλώς όχι. Το βέβαιον είναι ότι αγανάκτησαν οι φίλοι μας οι Έλληνες.

Κυριάκος Θεοδοσιάδης
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Πηγή: PHARMA TEAM: Απάντηση στο Θ. Πάγκαλο, του Κυριάκου Θεοδοσιάδη http://pharmateam.blogspot.com/2012/03/blog-post_8090.html#ixzz1pGR0eq9h

sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :