Random Posts

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ..Η ΑΓΑΠΗ


ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ  ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ...Η ΑΓΑΠΗ!!!


Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ» οι 3w.gr και η Κίνηση Αγάπης Φαρμακοποιών (υπεύθυνη Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου), που είναι δυο κοινωνικά δραστήριες ομάδες του φαρμακευτικού χώρου ανοίγουν μια τεράστια αγκαλιά για τα παιδιά.
Την Δευτέρα 2 Aπριλίου στις 9 το  βράδυ, προσκαλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες   σε ένα μοναδικό live στο Nueva Trova(ΒΛΑΧΑΒΑ 9,ΨΥΡΗ) με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα, παιχνίδια και φάρμακα για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Την προσπάθεια στηρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.
Επί σκηνής θα πρωταγωνιστήσουν οι  Διονύσης Καλαφάτης, Σταύρος Μιχαλακάκος, Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιώργος Παπαδημητράκης (Κόκκινα χαλιά) συνδυάζοντας την προσφορά με  την διασκέδαση.
Το Χαμόγελο του Παιδιού  έχει δώσει  μια λίστα με τα φάρμακα που χρειάζονται η οποία και επισυνάπτεται . Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από την εκδήλωση θα διατεθεί για να καλυφτούν τα έξοδα λογοθεραπείας τεσσάρων παιδιών που φιλοξενούνται στο Σπίτι της Κορίνθου που ανέρχονται μηνιαίως στα 1200 ευρω.
Οι 3w.gr και η Κίνηση Αγάπης Φαρμακοποιών σας  περιμένουν όλους εκεί γιατί κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη και την ενεργή  συμμετοχή του κόσμου.
Την προσπάθεια υποστηρίζουν  ιδιώτες και εταιρείες του χώρου της υγείας και του εμπορίου.
Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :