Random Posts

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία στην πλατεία Βικτωρίας και προκλήσεις απο την Τουρκία

TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Η διαρροή αερίου από ψυγείο εξετάζεται ως πιθανό σενάριο για την πρόκληση της έκρηξης - Το υπόγειο του καταστήματος έχει ισοπεδωθεί, λέει η Πυροσβεστική

Σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες οι οποίες οδήγησαν στη φονική έκρηξη στα Everest της πλατείας Βικτωρίας με θύμα την 39χρονη λογίστρια και μητέρα δύο μικρών παιδιών, Βασιλική Παραστατίδου, προκύπτουν λίγες ώρες μετά την τραγωδία.

Ήδη, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει να διερευνήσει ψηφίδα - ψηφίδα την υπόθεση και να εντοπίσει τί προκάλεσε την έκρηξη. Οι έρευνες στρέφονται μοιραία και γύρω από την τήρηση των κανόνων ασφαλείας σε ένα καταστήμα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εκτελούνται εργασίες με ηλεκτροσυγκόλληση την ώρα που βρίσκεται εν λειτουργία. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ως πιθανή αιτία για την πρόκληση της φονικής έκρηξης, εξετάζεται η διαρροή αερίου (φρέον) από ψυγείο. Σημειώνεται ότι ψυκτικός έκανε εργασίες στους ψυκτικούς θαλάμους με τη χρήση φλόγιστρου, ενώ της έκρηξης προηγήθηκε φωτιά που προκάλεσε εγκαύματα στον ψυκτικό. Εκείνος πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Η τρομερή έκρηξη που συντάραξε την κεντρική πλατεία της Αθήνας περίπου στις εννιάμισι το πρωί, θύμισε στους μεγαλύτερους την τραγωδία του 1984, όταν στο τυροπιτάδικο Τιπ Τοπ της οδού Σταδίου εξερράγη φιάλη υγραερίου που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους ογδόντα. Ο απολογισμός της έκρηξης στη Βικτώρια είναι μια νεκρή και πέντε τραυματίες, που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας οι τέσσερις και στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο πέμπτος.

Αμέσως μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα, ενώ ακολούθησε πανικός: Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν σκηνές αλλοφροσύνης, καθώς άνθρωποι ήταν πεσμένοι κάτω και άλλοι ούρλιαζαν από τον τρόμο. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα.

«Είχαμε από την πρώτη στιγμή ενημέρωση ότι υπήρχε ένα αγνοούμενο άτομο στο λογιστήριο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στο σημείο. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε η πληροφορία με τον πιο τραγικό τρόπο, αφού οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή την 29χρονη Βασιλική Παραστατίδου, μητέρα δύο κοριτσιών που είναι μαθήτριες στο δημοτικό σχολείο, μόλις 9 και 12 ετών.

Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται ακριβώς απέναντι από τα Everest δήλωσε  στο protothema.gr: «Η έκρηξη ήταν τεράστια, επικράτησε πανικός. Καθόμουν στο γραφείο μου και μόλις έγινε η έκρηξη τρανταχτήκαμε όλοι απέναντι. Μας είπαν ότι έγινε έκρηξη στο υπόγειο του καταστήματος από φιάλη».
Η ανακοίνωση της εταιρείας

Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος Everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να εντατικοποιήσει τους ελέγχους για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και ταυτόχρονα ζητά να διερευνηθεί αν η συγκεκριμένη εταιρεία, στις εγκαταστάσεις της οποίας έγινε το δυστύχημα τηρεί τους κανόνες.




ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΔ ΜΕ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με 32% έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ - Νέα διεύρυνση της διαφοράς κατά 1 μονάδα σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα του Νοεμβρίου - Γενική απαισιοδοξία και «όχι» των πολιτών σε πρόωρες εκλογές

Νέα διεύρυνση της διαφοράς ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημιου Μακεδονία για την τηλεόραση του Σκάι. Η αξιωματική αντιπολίτευση στη νέα δημοσκόπηση προηγείται  με 16 ποσοστιαίες μονάδες του κυβερνώντος κόμματος: Παίρνει 32% , έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, το προβάδισμα της ΝΔ με αθλητικούς όρους έφτανε στο double score αφού η αξιωματική αντιπολίτευση είχε προβάδισμα με 30% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 15% που ελάμβανε ο  ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η δημοσκόπηση καταγράφει double score: 32% για τη ΝΔ, έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένει τρίτο κόμμα με 8% η Χρυσή Αυγή. Ακολουθεί με 6% το ΚΚΕ, στο 5,5% βρίσκεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ κοντά στο όριο εισόδου στη Βουλή με 3% βρίσκονται η Ένωση Κεντρώων και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Εκτός βουλής «βλέπει» η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τόσο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όσο και το Ποτάμι.

H έρευνα καταγράφει τη γενική απαισιοδοξία των Έλλήνων για τις εξελίξεις στο μέλλον. Περίπου 9 στους 10 από τους ερωτηθέντες για τη δημοσκόπηση δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης. Το 51% των ερωτηθέντων λέει όχι στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ πάντως, λένε ναι σε κάλπες σε ποσοστό 64%. Οχι σε εκλογές λέει το 66% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 70,5%, έναντι ποσοστού μόλις 12% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της ΝΔ σταθεροποιείται στην πρώτη θέση στην ερώτηση του καταλληλότερου για τη θέση του πρωθυπουργού με 36%. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και δημοφιλέστερος πολιτικός με δεύτερο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Με άρθρο του στη Milliyet, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστηρίζει ότι τα Ιμια αποτελούν τουρκικό έδαφος. Το άρθρο έχει τίτλο «Δεν αποδεχόμαστε την de facto κατάσταση» και σε αυτό ο Τούρκος ΥΠΕΞ σημειώνει ότι οι Συνθήκες της Λωζάννης και του Παρισιού περιέχουν λεπτομερείς διατάξεις σχετικά με τα ζητήματα κυριαρχίας και την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί τη δημιουργία ενδεχόμενων de facto καταστάσεων από την Ελλάδα επί γεωγραφικών σχηματισμών με αμφισβητούμενο καθεστώς.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Τα βασικά διεθνή έγγραφα ως προς την κυριότητα των νησιών στο Αιγαίο είναι η Συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και η Συνθήκη των Παρισίων του 1947. Οι συνθήκες αυτές περιέχουν λεπτομερείς διατάξεις αναφορικά με την κυριαρχία και την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

Οι θέσεις της χώρας μας για όλα τα ζητήματα στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων και του συγκεκριμένου, και για την επίλυσή τους έχουν τεθεί υπ’ όψιν της κοινής γνώμης με ποικίλες ανακοινώσεις του Υπουργείου μου από το 1996 έως και σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα αποδεχθούμε τη δημιουργία από την Ελλάδα ενδεχόμενων de facto καταστάσεων επί γεωγραφικών σχηματισμών με αμφισβητούμενο καθεστώς και, σε περίπτωση απόπειρας, ανακοινώνεται ότι αυτά δεν θα έχουν αποτέλεσμα από νομική σκοπιά. Οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας έχουν ξεκινήσει από το 2002, επί Πρωθυπουργίας του συγχωρεμένου Μπουλέντ Ετσεβίτ. Η πρώτη συνάντηση έγινε στην Άγκυρα στις 12 Μαρτίου 2002 και, μέχρι να έρθει στην εξουσία η κυβέρνηση AKP στα τέλη του 2002, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 7 κύκλοι διερευνητικών συνομιλιών. Οι διερευνητικές συνομιλίες συνεχίσθηκαν, χωρίς διακοπή, και κατά τη θητεία του AKP.

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική της χώρας μας ως προς τις βραχονησίδες των Ιμίων. Τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος. Κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων του AKP δεν υπήρξε καμία αλλαγή ως προς το νομικό και de facto καθεστώς στο Αιγαίο».

Τι απαντά η Αθήνα
Η απάντηση από την πλευρά της Αθήνας ήρθε μέσω ανακοίνωσης από το Υπουργείο Εξωτερικών

Η ανακοίνωση
Η κυριαρχία της Ελλάδας επί των νησιών της στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων των Ιμίων, είναι αδιαμφισβήτητη και κατοχυρώνεται από το Διεθνές Δίκαιο.

Ανεύθυνες αναφορές περί του αντιθέτου είναι προκλητικές, καθότι το νομικό καθεστώς των νησιών και των βραχονησίδων του Αιγαίου είναι σαφές και έχει ρητώς καθοριστεί από σειρά Διεθνών Συμφωνιών του προηγούμενου αιώνα.

Όποιος αγνοεί αυτή τη διεθνή νομική πραγματικότητα δεν συμβάλλει στην εμπέδωση κανόνων καλής γειτονίας, αντίθετα τους υπονομεύει.



Πηγή: www.iefimerida.gr


ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ


Για έναν ακόμη επώδυνο συμβιβασμό προετοιμάζεται η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες, αφού φαίνεται διατεθειμένη να συμφωνήσει με τους θεσμούς εντός του Δεκεμβρίου τόσο για την β' αξιολόγηση όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Η απάντηση νωρίτερα κυβερνητικών πηγών στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του στην ΚΕΔΕ ότι «η έκβαση της αξιολόγησης είναι αβέβαιη», είναι ενδεικτική των κυβερνητικών προθέσεων.  «Όσο για τις ανησυχίες του σε σχέση με την β’ αξιολόγηση τον διαβεβαιώνουμε ότι θα επιβεβαιωθούν. Η β’ αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που τόσο ο κος Μητσοτάκης αποστρέφεται» ανέφερε χαρακτηριστικά κυβερνητική πηγή.

Την ίδια ώρα οι ισχυρές πιέσεις του ΔΝΤ και η στήριξη που δέχεται από την Κομισιόν και τον ESM όσον αφορά την επιβολή σκληρών δημοσιονομικών μέτρων ύψους 4 δις. ευρώ προκειμένου να επιτευχθούν τα υψηλά πλεονάσματα του 3,5% του ΑΕΠ από το 2018 έως και το 2020, έχουν και τις ευλογίες του Β. Σόιμπλε και της Γερμανίας.

Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία μεταξύ Αθήνας και δανειστών έχοντας ως  ένδειξη την μείωση των επιτοκίων των ελληνικών ομολόγων, ενώ στο εσωτερικό της χώρας κυβερνητικοί παράγοντες εκτιμούν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές εντός του Δεκεμβρίου.

Μετατίθεται όμως το …ορόσημο της 5ης Δεκεμβρίου καθώς διαφαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τότε και η ελληνική πλευρά ευελπιστεί σε ένα ακόμα Eurogroup  πριν από τις γιορτές όπου οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα δώσουν το πράσινο φως για να υπογραφεί η β αξιολόγηση και να έχει ολοκληρωθεί το Μεσοπρόθεσμο.

Στην ανακοίνωση της επίσημης ατζέντας του Eurogroup αναφέρεται ότι «ανάλογα με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, η Ευρωομάδα αναμένεται να επανέλθει στο θέμα των μέτρων που σχετίζονται με το χρέος και τη συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα»  .

Ο επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε σήμερα Πέμπτη πως οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές προχωρούν ωστόσο χρειάζεται ακόμη δουλειά έως ότου να φτάσουμε στην τεχνική συμφωνία. Τόνισε πως αν υπάρξει συμφωνία για την αξιολόγηση οι υπουργοί Οικονομικών θα μπορέσουν να συζητήσουν όχι μόνο τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για ελάφρυνση του χρέους αλλά και μεσοπρόθεσμα που θα εφαρμοστούν μετά τη λήξη του Μνημονίου, το 2018.

Στο Eurogroup, κομβικό ρόλο θα έχει η συζήτηση για τα εργασιακά, όπως ανέφερε η υπουργός Εφη Αχτσιόγλου επισημαίνοντας πως επειδή είναι ένα «βαθιά πολιτικό θέμα», το οποίο δεν μπορεί να λυθεί σε επίπεδο τεχνικής διαπραγμάτευσης.

Εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξει μία «επί της αρχής» πολιτική συμφωνία για το σύνολο των ζητημάτων της β' αξιολόγησης.

Το πλαίσιο του επώδυνου συμβιβασμού

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το μοντέλο του συμβιβασμού μεταξύ της Αθήνας και των εταίρων που φαίνεται να …προκρίνει η ελληνική πλευρά περιλαμβάνει έναν γενικευμένο «κόφτη» σε δημόσιες δαπάνες, μισθούς στο δημόσιο και συντάξεις εάν δεν επιτευχθούν οι στόχοι των υψηλών πλεονασμάτων του 3,5% μετά το 2018.

Με αυτόν τον τρόπο η ελληνική πλευρά ευελπιστεί  ότι μπορεί να πείσει από την μία πλευρά τους δανειστές ότι είναι διατεθειμένη να αναλάβει το κόστος σκληρών μέτρων προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και την απομείωση του χρέους με τα μέτρα που προτείνει ο ESM  Μέχρι το 2016.

Από την άλλη πλευρά στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο, η κυβέρνηση θα καταφερθεί κατά των δανειστών για την σκληρή στάση που κρατούν απέναντι στην Ελλάδα αλλά θα προβάλει την ανάγκη ψήφισης των μέτρων για να επικυρωθούν οι αλλαγές στο ελληνικό χρέος με την υποσχετική ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν καθώς θα επιτευχθούν οι στόχοι.

Κόφτης Παντού

Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση φέρεται να είναι έτοιμη να «δώσει» τις ομαδικές απολύσεις που αποτελούν εμβληματική αλλαγή για τους δανειστές και κυρίως για το ΔΝΤ με στόχο να επαναφέρει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά.

Σε αυτό το τμήμα της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση θα εισηγηθεί αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο και παράλληλα αναμένεται  να προτείνει την δημιουργία μητρώου εργοδοτικών οργανώσεων προκειμένου να θεσμοθετηθεί η συμμετοχή του 50%+1 των επιχειρήσεων στις εργοδοτικές οργανώσεις με στόχο να ισχύσουν οι κλαδικές συμβάσεις. Για τα δημοσιονομικά μέτρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συμφωνήσει σε ένα διευρυμένο κόφτη για όλες τις κρατικές δαπάνες.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητείται να θεσμοθετηθεί όριο στις μισθολογικές δαπάνες το δημοσίου που θα προσδιορίζεται ως ποσοστό επί του ΑΕΠ. Εάν η κυβέρνηση υπερβεί αυτό το ποσοστό σε απόλυτους αριθμούς τότε θα γίνεται περικοπή μισθών ή απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Υπενθυμίζεται ότι ο ..κόφτης που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση στο Μνημόνιο περιλαμβάνει μείωση των συντάξεων σε περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι στόχοι.

Σε αυτό το πλαίσιο εκτιμάται ότι θα ενταχθούν οι απαιτήσεις του ΔΝΤ για μέτρα ύψους 4 δις. ευρώ προκειμένου να επιτευχθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% επί του ΑΕΠ για τα έτη μετά το 2018 και έως το 2020, στα οποία περιλαμβάνονται οι μειώσεις των κύριων συντάξεων με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και  η μείωση του αφορολόγητου κάτω από τα 5.000 ευρώ.

Εικόνα κατάρρευσης για την κυβέρνηση

Σε κάθε περίπτωση όμως το σενάριο των εκλογών ως διέξοδος φυγής από την εξουσία, είναι πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων καθώς η κυβέρνηση παρουσιάζει μία εικόνα δημοσκοπικής και κοινοβουλευτικής κατάρρευσης. Κυβερνητικοί παράγοντες φοβούνται το «ατύχημα» που θα μπορούσε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές είτε με την άρνηση βουλευτών του κόμματος να ψηφίσουν τα μέτρα στη Βουλή, που θεωρείται λιγότερο πιθανή εξέλιξη, είτε με την τροπή που παίρνουν τα εθνικά θέματα όπως το Κυπριακό ή το προσφυγικό.

Η κυβέρνηση δίνει την εικόνα της κατάρρευσης τόσο σε δημοσκοπικό επίπεδο όσο και στην καθημερινή της λειτουργία. Η δημοτικότητα του Πρωθυπουργού έχει φτάσει στα «Τάρτατα» αφού σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις πάνω από τον Π. Καμμένο και τον Ν. Μιχαλολιάκο. Πέραν την δημοσκοπικής κατάρρευσης ο Πρωθυπουργός εν μέσω μίας από τις σημαντικότερες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αποφάσισε να μεταβεί στην Κούβα για την κηδεία του Φ. Κάστρο για πέντε ημέρες ενώ  έχει προγραμματίσει αλλά δύο ταξίδια για τις επόμενες ημέρες στο Άμπου Ντάμπι και στο Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή ψηφίζει σειρά μνημονιακών μέτρων όπως είναι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο ο αν. υπουργός Ανάπτυξης κ. Χαρίτσης αναγκάστηκε να αποσύρει τροπολογία 30 σελίδων την οποία κατέθεσε  την τελευταία στιγμή μετά από σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Παράλληλα ναυάγησε η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ με τον πρώην υπουργό Ενέργειας και νυν υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη να επιτίθεται για την αποτυχία στους Αζέρους και στην ΝΔ.

Τέλος ο βουλευτής του κόμματος Γ. Κυρίτσης, σε άρθρο του στην Αυγή, αναφέρει ότι  «όλα είναι πιθανά κι επειδή αυτά που έγιναν φέτος φάνταζαν απίθανα πέρυσι, είναι καλό η χώρα να έχει στο συρτάρι λεπτομερές σχέδιο, σε περίπτωση πχ. νομισματικής αναταραχής», ενώ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι  «η προσήλωση στα συμπεφωνημένα δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, πολλώ δε μάλλον που τα συμπεφωνημένα αποτελούν την αποκρυστάλλωση μιας κάθε άλλο παρά θετικής κατάστασης».

ΠΗΓΗ ΤΗΕ ΤΟC

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :