Random Posts

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Συνεχείς διεργασίες για το Ασφαλιστικό

Συνέντευξη τύπου για το Ασφαλιστικό θα παραχωρήσει μετά τις 10.30 σήμερα το πρωί ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Μάλιστα την Δευτέρα στις 18:00 ο Γιώργος Κατρούγκαλος θα ενημερώσει σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις διατάξεις του νομοσχεδίου. Ο αρμόδιος υπουργός θα έχει μόλις επιστρέψει από το διήμερο ταξίδι του στο Βερολίνο, όπου και θα έχει κρίσιμες συναντήσεις και επαφές με στόχο να υπερασπιστεί τις ελληνικές θέσεις.
Χθές το απόγευμα μάλιστα ο κ.Κατρούγκαλος πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο και τις διατάξεις του.
Την ίδια ώρα ο Ευκλείδης  Τσακαλώτος θα συναντήσει έξι κορυφαίους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, των οποίων η γνώμη για το ελληνικό ζήτημα λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν.Το έργο του Έλληνα υπουργού δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα πρέπει να παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ομολόγους του τα επιχειρήματα της Αθήνας για την ορθότητα της ελληνικής πρότασης για το ασφαλιστικό, αλλά και να θέσει τις βάσεις για την έναρξη της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, χωρίς να απαιτούν οι ξένοι νέα σκληρά ανταλλάγματα.
Πρώτος σταθμός του υπ. Οικονομικών θα είναι σήμερα η Ρώμη

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :