Random Posts

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΣ ΛΕΣΒΟΥ


                                                                                                                             Μυτιλήνη 23.05.2012
     

Τρίωρη κατάληψη των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στη Λέσβο από τους φαρμακοποιούς και τους εργαζομένους στα φαρμακεία και στον Συν/σμό Φαρμακοποιών Λέσβου


Μαζική συμμετοχή είχε η κατάληψη των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στην Λέσβο, από τους φαρμακοποιούς της Λέσβου, τους φαρμακοϋπαλλήλους και τους εργαζομένους στον Συν/σμό.
Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Λ. κ. Βαλτάς Απόστολος τόνισε ότι η αδυναμία πληρωμής μας από τον ΕΟΠΥΥ σε συνδυασμό με τα  υπέρογκα ποσά οφειλών στα φαρμακεία,  οδηγούν ταχύτατα  στο οριστικό κλείσιμο των περισσότερων φαρμακείων.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειές μας και στους εργαζόμενους στα φαρμακεία μας, αδυνατούμε να χορηγούμε με πίστωση τα φάρμακά στους ασφαλισμένους.
Έχουμε υποχρέωση να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την επιβίωσή μας.
Έχουμε υποχρέωση να εξασφαλίσουμε το μέλλον της φαρμακευτικής περίθαλψης στην Ελλάδα. Για μας το φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό.

Δεν παρεμποδίστηκε η λειτουργία των ιατρείων , αλλά αφού έγινε η ενημέρωση των ασφαλισμένων για τους λόγους της αναστολής οι φαρμακοποιοί επέδωσαν ψήφισμα στον Δ/ντή της Υγειονομικής Μονάδας του ΕΟΠΥΥ κ. Κύτελη Ευστράτιο .

sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :