Random Posts

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Αθήνα, 14/6/2012




Σπύρος Πουκαμισάς

Σχετικά με την δολοφονία του φαρμακοποιού μέλους του Φ.Σ. Πειραιά Σπύρου Πουκαμισά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στον Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πρόεδρε, είχαμε πριν από λίγο μια δολοφονία ενός φαρμακοποιού στη μέση του δρόμου.
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Είναι άλλο ένα στυγερό έγκλημα που δείχνει ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν πάει άλλο. Πρώτη προτεραιότητά μας η ασφάλεια
 Επίσης ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε :
Είμαι συγκλονισμένος από την  άνανδρη δολοφονία ενός αξιόλογου συναδέλφου και αγαπητού φίλου μου. Ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα έναν αγωνιστή φαρμακοποιό και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη.
Απευθύνουμε  θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ζητάμε την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων

Ο Φ.Σ.Α.
Όλος ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα για το χαμό του συναδέλφου μας Σπύρου Πουκαμισά. Η στυγερή εκτέλεση ενός συνανθρώπου μας με σκοπό τη ληστεία, αποδεικνύει την αποδόμηση της κοινωνίας μας και την παράδοσή της στο έλεος μιας ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.
   Ζητούμε την αποκατάσταση της τάξης με κάθε τρόπο, όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά για όλους τους έλληνες πολίτες, διότι αυτές οι συνθήκες ζωής είναι πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα και μας προκαλεί αγωνία και τρόμο, το γεγονός ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία πλέον αξία.
  Ζητούμε από την Ελληνική Αστυνομία και από τους Υπευθύνους που έχουν στα χέρια τους την προστασία της ζωής των πολιτών της χώρας, να ασχοληθούν σοβαρά με το αντικείμενο τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

          Ο Φ.Σ.Α. σε ένδειξη πένθους και τιμής για τον εκλιπόντα συνάδελφο, θα κλείσει τα φαρμακεία του αύριο στις 15 Ιουνίου 2012, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Ο Φ.Σ.Π.


Τα φαρμακεία του Πειραιά αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 θα παραμείνουν κλειστά εις ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του συναδέλφου τους Σπύρου Πουκαμισά και διαμαρτυρίας για την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από αδίστακτους δολοφόνους που λυμαίνονται την ελληνική κοινωνία.
 


    



sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :