Random Posts

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΝΠΔΔ

 Αθήνα,      25/1/2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
                                Για το ωράριο

 
Συνάδελφοι,

Γνωρίζετε ότι επί πολλές μέρες τώρα δίνουμε τη μάχη για να μην περάσουν τα σχέδια που ξεχαρβαλώνουν το ωράριο, διαλύουν τις εφημερίες, εξυπηρετούν μια χούφτα αντι-συναδέλφους και δημιουργούν προϋποθέσεις για φαρμακεία δύο ταχυτήτων.

Ενημερώσαμε όλους τους Βουλευτές, με την αποφασιστική συμβολή των τοπικών συλλόγων και πολλών συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα.
Το θετικό αποτέλεσμα είναι καθαρό.
Την προηγούμενη Τετάρτη η αιφνιδιαστική τροπολογία δεν πέρασε από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή (με την παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) και χθες δώσαμε τη μάχη στην Ολομέλεια της Βουλής.
Μας στήριξαν όλα τα κόμματα και 39 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Από δηλώσεις του Μεγάρου Μαξίμου και του Υπουργού Υγείας, φαίνεται ότι κάποια επιπλέον ρύθμιση για το θέμα του ωραρίου θα επανέλθει στη Βουλή.
Θα το δούμε και θα το αντιμετωπίσουμε.

Είμαστε υπέρ μιας λύσης που οδηγεί σε συντεταγμένο και ελεγχόμενο τρόπο λειτουργίας ωραρίου και είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε λύση δημιουργεί αναρχία και ασυδοσία κάποιων ελαχίστων σε βάρος του συνόλου.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και πολλούς μήνες προτείνουμε να υπάρξει ένα σύστημα αυξημένων εφημεριών Σαββάτου και ενισχυμένων για την Δευτέρα και την Τετάρτη, με βάση τους πίνακες των Φαρμακευτικών Συλλόγων.
Αλλά  η Κυβέρνηση επιμένει, με βάση τον Νόμο που ψήφισε για «ελευθερία» του καθενός  να εντάσσεται στους πίνακες  εφημεριών.

Με βάση τον πολιτικό συσχετισμό είναι βέβαιο ότι η τροπολογία θα επανέλθει τροποποιημένη.
Σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε να επικρατήσει στον χώρο μας ασυδοσία, κανιβαλισμός και διάλυση του οργανωμένου συστήματος εφημεριών.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως όταν ξεπερνάμε μίζερες νοοτροπίες και δίνουμε τον αγώνα μας συντονισμένοι πανελλαδικά, με ενότητα και αποφασιστικότητα, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που ενεργοποιήθηκαν, όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν από όλη τη xώρα.
Έχουμε Δύναμη – Ενωμένοι συνεχίζουμε.

Για κάθε εξέλιξη θα σας κρατάμε ενήμερους.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :