Random Posts

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΟΠΥΥ

Προς
Τους φαρμακευτικούς Συλλόγους και
τους Φαρμακοποιούς της χώρας
Συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε ότι :
1/ Υπογράφηκε και στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση η Υπουργική Απόφαση (Αριθμ. Πρωτ. ΔΥΓ3(α)/οικ 3222/10-1-2012) του κ. Λοβέρδου για την επαναφορά των εκπτώσεων προς τα φαρμακεία την οποία σας επισυνάπτουμε. Πρακτικά θα ισχύσει εντός της επόμενης εβδομάδας.
2/ Μας δόθηκε από τον πρόεδρο του  Ε.Ο.Π.Υ.Υ κ. Βουδούρη έγγραφο σχετικά με τις πληρωμές  για το 2012, το οποίο επίσης σας επισυνάπτουμε ΕΔΩ . Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας αναλόγως.
3/ Εντός της ημέρας αναμένεται να μας δοθεί από τον Υπουργείο Οικονομικών , το τελικό κείμενο της τροπολογίας –προσθήκης με την οποία ρυθμίζονται τα χρέη προς τα φαρμακεία από τα ταμεία που ενσωματώθηκαν στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (ΟΠΑΔ κλπ). Το κείμενο αυτό θα σας το κοινοποιήσουμε αμέσως μόλις το λάβουμε
Συνάδελφοι,



Οι θετικές εξελίξεις είναι αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας , της διαπραγμάτευσης του Π.Φ.Σ. και της κινητοποίησης των φαρμακευτικών συλλόγων.  Αποδεικνύεται ότι ο κλάδος μας όταν αγωνίζεται με την μαχητικότητα που τον διακρίνει , όταν  διατηρεί τους δεσμούς του με την κοινωνία , διαφυλάσσει την Ενότητα του και έχει Ενιαία Έκφραση, μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ                                                  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ



VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :