Random Posts

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΟΥ ΦΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  23 ΜΑΙΟΥ 2012
ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ .

Οι  φαρμακοποιοί της  χώρας βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία αδυνατώντας να συνεχίσουν την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στον ΕΟΠΥΥ.
Η πίεση της φαρμακοβιομηχανίας για εξόφληση τοις μετρητοίς των αγορών τους και η άρνηση των ασφαλιστικών ταμείων να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους συνθλίβει οικονομικά το φαρμακείο οδηγώντας το σε οικονομικό μαρασμό και κλείσιμο.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για την ταλαιπωρία που θα υποστεί την Τετάρτη 23 Μαίου 2012 στην απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου καθώς επίσης και στη μη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει στον ΕΟΠΥΥ.


ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ όλων των δαπανών από το έτος 2011 έως και σήμερα.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  πίστωσης από την φαρμακοβιομηχανία στους τρείς μήνες για να ανασάνει η αγορά και να δημιουργηθεί η αναγκαία ρευστότητα στην λιανική πώληση.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ των τραπεζών με διάθεση χρήματος στην αγορά για να βγουν από την κρίση ρευστότητας  οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ  ΙΩΑΝΗΣ                            ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ  ΠΑΥΛΟΣ


sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :