Random Posts

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΣ ΗΜΑΘΙΑΣ


O Φ.Σ.Ημαθίας ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ότι ευρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να διακόψει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων από την Τετάρτη 23/05/2012, εάν δεν εξοφληθεί η δαπάνη φαρμάκων μηνός Μαρτίου μέχρι την 22/05/2012,όπως επίσης και τα παλαιά χρέη του 2011.
Πρέπει να κατανοήσει το Ελληνικό κράτος ότι οι ασφαλισμένοι δεν πληρώνουν εισφορές στα φαρμακεία αλλά στα ασφαλιστικά τους ταμεία.

Έτσι λοιπόν οι φαρμακοποιοί αδυνατούν πλέον να πιστώνουν τον ΕΟΠΥΥ επʼαόριστον και βρίσκονται στα πρόθυρα χρεωκοπίας που συμπαρασύρει και τους συνεταιρισμούς τους.
Η πολιτική Λοβέρδου να δημιουργήσει ένα ταμείο τον ΕΟΠΥΥ ενώνοντας όλα τα προβληματικά ταμεία  χωρίς χρηματοδότηση, επέφερε την κατάρευση της φαρμακευτικής περίθαλψης 9,5000,000 Ελλήνων.

Από 23/05/2012 οι φαρμακοποιοί της Ημαθίας ακολουθώντας την αναστολή χορήγησης επί πιστώσει που αποφάσισε ο Π.Φ.Σ., θα εισπράτουν  την αξία των φαρμάκων και οι ασφαλισμένοι με την απόδειξη θα πηγαίνουν στον ΕΟΠΥΥ για να εισπράτουν την καταβληθείσα δαπάνη.

      Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γ.Γραμματέας
Κίμων Παράσχου                                                       Αργύρης Φουκαλάς



sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :