Random Posts

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΓΙΑ ΤΟ PSI

Προσδιορίστηκε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (Δ΄ Τμήμα) κατά την δικάσιμο της 30.9.2014, η αίτηση ακυρώσεως του ΠΦΣ κατά των υπ’ αριθμόν 5/24-02-2012 και 10/09-03-2012 Πράξεων του Υπουργικού Συμβουλίου, δυνάμει των οποίων η Τράπεζα της Ελλάδος ενέταξε στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, συμμετέχοντας στο PSI, τα ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου, στα οποία η Τράπεζα της Ελλάδος παρανόμως είχε «επενδύσει» την περιουσία του Π.Φ.Σ. και των φαρμακοποιών της χώρας, με αποτέλεσμα τη λίαν σημαντική απομείωση των διαθέσιμων κεφαλαίων μετά και την ολοκλήρωση του προγράμματος αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Η αντίστοιχη αίτηση ακυρώσεως του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τα για τα κεφάλαια που επίσης τηρούσε στην Τράπεζα της Ελλάδος προσδιορίστηκε στις 23.9.2014.

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2014
Εκ της Νομικής Υπηρεσίας


Ηλίας Δημητρέλλος
Νομικός Σύμβουλος Π.Φ.Σ.



VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :