Random Posts

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΥ

Συνάντηση με θέμα τα προβλήματα του ΤΣΑΥ , πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΕΤΑΑ.
Εκπρόσωποι των υγειονομικών φορέων οι κ.κ. Μ .Βλασταράκος , πρόεδρος του Πανελληνίου ιατρικού Συλλόγου, Αθαν. Κατσίκης , πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής  Ομοσπονδίας και Κυρ. Θεοδοσιάδης και Ι. Μακρυγιάννης ,πρόεδρος  και μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου , αντίστοιχα , συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΕΤΑΑ κ. Αντ. Σελλιανάκη.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του Ταμείου μας και να καταγραφούν τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν με την συμβολή και των συλλόγων .
Έγινε ιεράρχηση των θεμάτων αυτών και προγραμματίσθηκαν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την επίλυση τους.
Από την πλευρά των εκπροσώπων των υγειονομικών συλλόγων τονίσθηκε ότι σκοπός της παρέμβασης αυτής είναι η στήριξη του ΤΣΑΥ και η υποβοήθηση της Διοίκησης του ΕΤΑΑ και της ΔΕ του ΤΣΑΥ για την επίτευξη των στόχων αυτών.
Οι συναντήσεις αυτής της μορφής θα συνεχισθούν και κατά τις επόμενες ημέρες , ώστε να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο αιτημάτων που θα απαιτηθεί η υλοποίηση τους από την κυβέρνηση.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :