Random Posts

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΦΣ  κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, κατά την πρώτη συζήτηση των σχεδιαζόμενων αλλαγών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Στη συνάντηση εκτός από τους βουλευτές που μετέχουν στην  Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων , παρίστατο ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Γεωργιάδης και ο υφυπουργός κ. Αντ. Μπέζας καθώς και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μ. Βλαστάρακος.
Ο κ. Θεοδοσιάδης κατά την παρέμβαση του παρουσίασε την καθημερινή δραστηριότητα του φαρμακοποιού στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τονίζοντας ότι ο φαρμακοποιός αποτελεί την εύκολη και ανέξοδη πρόσβαση του κάθε ασφαλισμένου σε έναν επιστήμονα υγείας , που στο μέτρο του δυνατού καλύπτει   τις ανάγκες του συστήματος υγείας τόσο στην περιφέρεια όσο και  στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Αυτή η προσφορά πρέπει να  αναγνωρισθεί από την Πολιτεία και να συνεκτιμηθεί στα πλαίσια  του κοινωνικού ρόλου του .
 Η κοινωνία προσβλέπει στην βοήθεια και την καθημερινή στήριξη του φαρμακοποιού . Εναπόκειται στην πολιτεία να πράξει αναλόγως .
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :