Random Posts

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ


Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, με την υποστήριξη της APIVITA, δημιούργησαν τις «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου». Πρόκειται για υψηλής ποιότητας καραμέλες με μέλι και θυμάρι, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων, αποκλειστικά στα Φαρμακεία, θα στηρίξουν τα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Η προσπάθεια αυτή έχει ως πρωταγωνιστές τους Φαρμακοποιούς, αλλά και επιφανείς προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και του αθλητισμού .
Ήδη, η εκστρατεία σημειώνει μεγάλη επιτυχία από την έναρξή της στα τέλη Νοεμβρίου και το δίκτυο της αλληλεγγύης μεγαλώνει διαρκώς σε συνεργασία και με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους. Χάρη στη στήριξη περισσοτέρων από 1500 φαρμακοποιών που συμμετέχουν ένα μήνα μετά, οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από το Σουφλί μέχρι το Φόδελε και από την Κάρπαθο μέχρι τους Φιλιάτες.
Η αλυσίδα αλληλεγγύης μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Γίνε κι εσύ μέρος της, διαθέτοντας τις «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» στο φαρμακείο σου. Δες εδώ πως:
Δελτίο παραγγελίας του προϊόντος με fax
Στο site της εκστρατείας (link to http://pastilies.gr/pou-tha-vreis-pastilies)
Με ένα τηλέφωνο στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στο 210 5 200 500
 

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :