Random Posts

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΣΘ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΦΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ



 Αθήνα, 5/7/2012


Η  απόφαση του ΣτΕ  σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των βρεφικών τροφών για βρέφη έως 6 μηνών, αποτελεί κόλαφο για τους δυο πρώην – ευτυχώς – Υπουργούς κ.κ. Λοβέρδο και Χρυσοχοίδη που επιχείρησαν και προσωρινά πέτυχαν – να δώσουν ένα δωράκι στα Super Markets.  

Στην προσπάθεια τους αυτή αγνόησαν και προηγούμενη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και ακόμη χειρότερα την προστασία της Υγείας των βρεφών. 

Το ΣτΕ έκρινε ότι η «διάθεση των παρασκευασμάτων για βρέφη έως 6 μηνών  εκτός φαρμακείων μπορεί να συνδέεται με αυξημένους κινδύνους δυσεπανόρθωτης ή και ανεπανόρθωτης βλάβης της Υγείας, της εν λόγω ιδιαίτερα  ευαίσθητης και ευπαθούς ομάδας του πληθυσμού…».

Ο Ελληνικός λαός , πριν λίγες μέρες, έκρινε ότι η συνέχιση της πολιτικής που ασκούσαν οι δύο πρώην – ευτυχώς – Υπουργοί συνδέονταν με δυσεπανόρθωτη ή και ανεπανόρθωτη βλάβη όλης της Χώρας.   

Κυριάκος Θεοδοσιάδης 

Πρόεδρος ΦΣΘ
Αντιπρόεδρος ΠΦΣ

sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :