Random Posts

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ


Να μην ισοπεδώσουμε την φαρμακευτική περίθαλψη» στο όνομα του Μνημονίου , ζήτησε απευθυνόμενος στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Αντώνη Δημόπουλο ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Θεόδωρος  Αμπατζόγλου, μιλώντας σε σημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή στη ΝΕΤ. Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής ΕΔΩ
Ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε πως η μόνη λύση είναι ο αυστηρός έλεγχος και η εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Αναφερόμενος στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου  Υγείας που κατατέθηκε στην βουλή ζήτησε από το Υπουργείο να ακούσει τις προτάσεις του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για το θέμα του ωραρίου που επανέρχεται αδικαιολόγητα , όπως επίσης και για τις διατάξεις που αφορούν την μείωση του ποσοστού κέρδους.
Σχετικά με το θέμα των γενοσήμων ανέφερε πως ότι κυκλοφορεί είναι εγγυημένο αλλά δεν υπάρχει εγγύηση για ότι εισαχθεί. «Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για ό,τι παίρνει ο κόσμος» , ανέφερε χαρακτηριστικά.


sofia

About sofia

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :