Random Posts

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ Κ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ

Αθήνα  24/6/2014


Προς
Τους συναδέλφους που εκλέχθηκαν ως μέλη του ΔΣ του ΠΦΣ
στις εκλογές της 14ης.6.2014

Συνάδελφοι
Όπως γνωρίζετε βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση μεταξύ Κυβέρνησης και Τρόικας σχετικά με την υλοποίηση δέσμης προαπαιτούμενων αποφάσεων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η μείωση του ποσοστού κέρδους μας και τα σημεία διάθεσης των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.
Η συγκυρία που έχει σχέση με την ύπαρξη διοικητικού κενού στη  λειτουργία και εκπροσώπηση του ΠΦΣ, δυστυχώς δημιουργεί πρόβλημα θεσμικής παρέμβασης μας στα δρώμενα.
Από την άλλη όμως πλευρά είναι προφανές ότι τα συζητούμενα θέματα είναι ύψιστης σημασίας για τον κλάδο.
Για τον λόγο αυτό προτείνω εάν συμφωνείτε, να ζητήσουμε συνάντηση εντός της εβδομάδας  με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας, αντιλαμβανόμενοι ότι η συνάντηση θα είναι άτυπη μεν, ουσιαστική δε.
Εκτίμηση μου δε είναι ότι και για την μη μείωση του ποσοστού κέρδους και για την αποκλειστική διάθεση των Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ από τα φαρμακεία, ο κλάδος έχει ενιαία άποψη, την οποία πρέπει  να καταθέσουμε στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πριν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Τρόικα.
Παρακαλώ εάν υπάρχουν διαφωνίες επί της πρότασης αυτής, επικοινωνήστε μαζί μου.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ  

VasilisX

About VasilisX

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :