ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Ελλείψεις υπάρχουν από τα φάρμακα μέχρι τα σεντόνια και τα τρόφιμα - Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Η κρίση άλλαξε και την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού στα νοσοκομεία, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καλή ανάρρωση και αποθεραπεία
«Το φαγητό ξεπερνούσε κάθε όριο ανοχής. Επί εννέα ημέρες, που έμεινα στο Νοσοκομείο, το ίδιο κι απαράλλακτο· μεσημέρι - βράδυ, μεσημέρι - βράδυ, σούπα με μακαρονάκι κοφτό. Εκτός από μια φορά που περιείχε μερικά ψήγματα μοσχαριού και μια ακόμη φορά που η σούπα συνοδευόταν από βραστά καρότα».
Η περιγραφή του επίτιμου προέδρου Εφετών Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων και Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη, κ. Γιώργου Φαλτσέτου για το μενού της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου από τις 26 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 4 Ιανουαρίου 2017 προκαλεί σοκ και θλίψη στο άκουσμά της. Βεβαίως για τους εργαζόμενους των δημόσιων νοσοκομείων και τους ασθενείς μόνο πρωτόγνωρη δεν είναι, αντιθέτως είναι μια κατάσταση ρουτίνας τα τελευταία χρόνια.
Ελλείψεις υπάρχουν από τα φάρμακα μέχρι τα σεντόνια και τα τρόφιμα - Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Η κρίση άλλαξε και την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού στα νοσοκομεία, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καλή ανάρρωση και αποθεραπεία
«Το φαγητό ξεπερνούσε κάθε όριο ανοχής. Επί εννέα ημέρες, που έμεινα στο Νοσοκομείο, το ίδιο κι απαράλλακτο· μεσημέρι - βράδυ, μεσημέρι - βράδυ, σούπα με μακαρονάκι κοφτό. Εκτός από μια φορά που περιείχε μερικά ψήγματα μοσχαριού και μια ακόμη φορά που η σούπα συνοδευόταν από βραστά καρότα».
Η περιγραφή του επίτιμου προέδρου Εφετών Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων και Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη, κ. Γιώργου Φαλτσέτου για το μενού της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου από τις 26 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 4 Ιανουαρίου 2017 προκαλεί σοκ και θλίψη στο άκουσμά της. Βεβαίως για τους εργαζόμενους των δημόσιων νοσοκομείων και τους ασθενείς μόνο πρωτόγνωρη δεν είναι, αντιθέτως είναι μια κατάσταση ρουτίνας τα τελευταία χρόνια.